Younotus

Het Berlijnse duo hoefde niet lang te wachten op de eerste hit. Tobias en Gregor ontmoetten elkaar tijdens hun studie en bereikte direct een platina mijlpaal met Alle Farben in 2015. Dat was het begin van een uitmuntende carrière dat leidde tot een van de meest relevante dance acts van de afgelopen jaren. Met onder andere liedjes zoals Please Tell Rosie, Seventeen en Narcotic hebben ze honderden miljoenen streams. Dit komt door frisse en innovatieve producties met de diepte en sfeer van deep house, de catchy tunes van pop en een onderliggende sound voor in clubs.

Younotus vertelt verhalen. Ze zijn betrokken in het volledige schrijfproces van een nummer waarin ze hun ei kwijt kunnen. Ze werken graag samen met andere liedjesschrijvers zoals Alle Farben, James Blunt, Julien Perreta en Deepend. Bij het schrijven van nummers staat kunst voorop!

Younotus vindt een goede connectie met het publiek bij live shows prioriteit. Ze vergeten nooit dankzij wie ze groot zijn geworden, namelijk ‘you, not us’. Vandaar de naam die in 2015 gekozen hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.