Locatie & vervoer

Kermis Reijmerstok vindt plaats op het parkeerterrein van Café A Gen Ing. Dit parkeerterrein is gelegen langs de provinciale weg N598 van Margraten naar Hoogcruts. De ingang van het kermisterrein is aan de Reijmerstokkerdorpstraat.

Provincialeweg 1,
6274 NC Reijmerstok


Klik hier om een routebeschrijving te genereren

Bereikbaarheid

Kermis Reijmerstok is met de auto te bereiken via de volgende routes:

  • Vanuit Maastricht via de N278 richting Gulpen. Sla tussen Margraten en Gulpen rechtsaf (afslag Reijmerstok) de N598 op. Na 2,5 km ligt het kermisterrein aan de linkerzijde.
  • Vanuit Vaals via N278 richting Margraten. Sla tussen Gulpen en Margraten linksaf (afslag Reijmerstok) de N589 op. Na 2,5 km ligt het kermisterrein aan de linkerzijde.
  • Vanuit Aubel (België) via N648 richting Nederland. De N648 gaat over in de N598. Vanaf de Nederlandse grens ligt na 5 km het kermisterrein aan de rechterkant.
  • Vanuit Gronsveld rijdt u via Sint-Geertruid & Banholt richting Reijmerstok. Vanuit Banholt ligt het kermisterrein na 2 km aan de linkerkant.

Het kermisterrein is niet bereikbaar per bus.

Daarnaast zijn er voldoende taxistandplaatsen aan het terrein beschikbaar voor kiss & ride.

Parkeerinformatie

Kermis Reijmerstok beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen (auto) langs de Reijmerstokkerdorpstraat. Verder is er parkeergelegenheid in de kern van Reijmerstok op het parkeerterrein gelegen bij het kruispunt Brede Hoolstraat – Reijmerstokkerdorpstraat. Vanaf dit parkeerterrein is het enkele minuten lopen tot het kermisterrein. Daarnaast zijn er rekken aanwezig voor het stallen van je fiets. Het advies vanuit ons is dan ook om met de fiets te komen.

Zowel het parkeren van je auto, als je fiets is echter volledig op eigen risico.