De kermis

Van tentfeest tot klein festival

Kermis Reijmerstok is een jaarlijks terugkerend driedaags festival dat gehouden wordt in het 2e weekend van juli. Kermis Reijmerstok is van oorsprong een Christelijk feest met o.a. de processie op zondagmorgen. Tot voor enkele jaren geleden was Kermis Reijmerstok een echt tentfeest. Op zaterdag-, zondag- en maandagavond staan diverse bekende topartiesten op het podium. Sinds enkele jaren wordt gebruik gemaakt van wel twee stages (Mainstage & The Saloon). Elke stage heeft haar eigen muziekstijl, dus voor ieder wat wils. Door het gebruik van meerdere stages wordt het ultieme festivalgevoel gecreëerd, waarmee Kermis Reijmerstok zich onderscheidt in Zuid-Limburg.

Gevarieerd programma

Kermis Reijmerstok zorgt voor een gevarieerd programma door zowel het gebruik van meerdere stages als het boeken van topartiesten met verschillende muziekstijlen. Elke stage heeft zijn eigen unieke sfeer welke gecreëerd wordt door de decoratie en de muziekstijl. In de afgelopen edities stonden namen als IDANCE, Vato Gonzalez & MC Tjen, Big Benny, Wir Sind Spitze, The Boozers, Innovators, Radio 538, etc. op de Mainstage. Naast de Mainstage konden onze hardcore liefhebbers lekker ‘hakken’ in de HakBak en in 2014 werd het repertoire uitgebreid met Dance Classics en 90’s in The Saloon. Kermis Reijmerstok vindt innovatie belangrijk. Zo worden elke kermiseditie vernieuwingen geïntroduceerd. Ook in 2022 wordt met innoverende ideeën gezorgd voor de ultieme beleving.

Organisatie

Kermis Reijmerstok wordt georganiseerd door Jonkheid Reijmerstok (anno 1815), een vereniging bestaande uit alle ongehuwde mannen en vrouwen vanaf 15 jaar.

Met al onze leden, vrijwilligers, bezoekers, sponsoren en de organisatie gaan we er wederom een fantastisch weekend van maken!